Heartmindedwork

Sinds augustus 2013 heb ik een passie voor het gebruik van een filofax-agenda. Al sinds kinds af aan kun je mij blij maken met stationary en zodra ik in groep 7 een agenda mocht gebruiken, was ik dan ook het gelukkigste kind ter wereld.

Maar in die augustusmaand ben ik per toeval eigenlijk op een YouTube filmpje over een Filofax uitgekomen. En een YouTube filmpje worden er al snel 36… Ik was verkocht, het paste helemaal bij mij en ik moest en zou een Filofax hebben. Na wat research op internet bleek er een winkel in mijn woonplaats te zijn die ze verkocht. Diezelfde dag nog was ik trotse eigenaar van mijn eigen Filofax: een Filofax Personal Sketch. Na anderhalve week gelukkig te zijn met mijn sketch, kon ik terug naar de winkel omdat er een fabrieksfout in zat. Ik mocht hem ruilen tegen een andere. Dit keer werd het een personal Metropol.

In deze tijd kreeg ik ook al snel een vaste baan in het onderwijs en begon ineens een heleboel afspraken en to do’s erbij te krijgen. Al snel twijfelde ik of personal toch niet te klein voor mij was. Op dat moment moest ik er niet aan denken om niet het hele schooljaar in mijn agenda te hebben, want ik moest vooruit kunnen plannen. Ik heb een tijdje zelfgemaakte inserts die erg leken op de DIY-fish inserts gebruikt en was best tevreden, maar wilde meer. Uiteindelijk heb ik een filofax Original A5 gekregen en deze ging elke dag mee naar mijn werk.

Zo’n A5 planner is toch best groot. Je kunt er veel in opschrijven, maar ik merkte aan mijn schouder dat het te zwaar werd. Tijdens de MTN-hype moest ook ik eraan geloven en heb ik een MTN laten maken. Een prachtige lederen omslag voor mijn notitieboekjes. Na twee maanden wilde ik toch weer terug naar de Filofax, de personal metropol.

Uiteindelijk heb ik nu zo’n 7 maanden een personal Ochre Malden en ik ben nog helemaal verliefd. Deze planner past helemaal bij mij en ik maak regelmatig inserts die aan mijn behoeften voldoen. Het is een grote hobby van mij geworden en deze hobby wil ik delen met andere mensen die, net als ik, gek zijn op plannen en ervan kunnen genieten. Na veel gepieker heb ik besloten om een blog te starten om mijn ervaringen te delen, wat voor mij wel of juist niet werkt, tips voor het optimale gebruik van je planner, hoe kun je inserts en / of stickers maken en nog veel meer.

Ik hoop dat jullie net als ik genieten van alle informatie die te vinden is over planners en regelmatig een kijkje komen nemen, of natuurlijk mijn blog gaan volgen.

Heartmindedwork_klein Tot snel, liefs Belinda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s